Over Ons

homedeliverybags.com/de/
homedeliverybags.com/de/
homedeliverybags.com/nl/
pizzatassen.be


Geschiedenis
Over ons:

Homedeliverybags.com is een webshop van de Digital Selling Group Nederland welke al als groothandel actief is sinds 1980. Online verkoop wordt door ons al gedaan sinds 1999 toen webshops nog heel bijzonder waren. De Digital Selling Group is gestart met winkels in Nederland en in België, vooral in electronika. Na de waardevermindering van electronika componenten en accessoires werd een nieuwe doelgroep gezocht en beslist werd om gerechten, die toen nog zeer sporadisch online verkocht werden, te gaan bezorgen voor de bij ons aangesloten restaurants. Dit was nog voor de opkomst van Thuisbezorgd en Just-Eat en bleek te vroeg in de ontwikkeling van thuisbezorgmaaltijden te zijn. De reactie van de meeste restaurant eigenaren was " wij zijn toch zeker geen bezorgrestaurant" Dit was voor ons echter wel de aanzet om goede en betaalbare bezorgtassen te gaan verkopen. Dat is wat we nu doen.

Wat zijn de tijden veel veranderd sinds toen!

Contactgegevens:
Het correspondentie-/ postadres is:
Digital Selling Group
Nieuwstraat 5 - 5552BT te Valkenswaard.
Kontakt uitsluitend via e-mail: info@homedeliverybags.nl.
Handelsregister Eindhoven 54524245
Tel. 0031 6 21 46 18 68
BTW nummer
Ons Nederlandse BTW identificatienummer is NL001245236B38
Het Omzetbelastingnummer staat natuurlijk ook gewoon op de factuur vermeld.

(de telefoon is niet altijd bezet. Vragen kunt u beter stellen via email)

Bankgegevens:
a. Rabo Bank op naam van Digisellers Valkenswaard
BIC/SWIFT code: RABONL2U
IBAN nr.: NL55RABO0310934990
of
b. ING Bank, op naam van Digital Selling Group te Valkenswaard
BIC/Swift: INGBNL2A
IBAN ING-bank: NL70INGB0006073191

Betalen per Paypal:
Betale naar email adres: hans@pizzatassen.nl

Contact met ons graag via email.
We kunnen uw vraag dan rustig uitzoeken en u volledig antwoorden. De telefoon is daarom niet altijd bezet. In Valkenswaard is geen winkel waar u binnen kunt lopen om artikelen te bekijken en te kopen. Onze verkoop gaat uitsluitend via de internet webshops. U kunt geen produkten afhalen.

Verzending en betaling
Wegens de vaak lage aankoopprijs betalen de meeste klanten vooraf op onze postbank, bank, via Ideal of PayPal; de kosten zijn dan 9,00 euro per verzenddoos. De bankgegevens ontvangt u via een emailbevestiging. PayPal enIdeal betaling wordt u aangeboden tijdens het winkelen. Rembourszendingen zijn i.v.m. de hoge kosten van Post.nl niet meer mogelijk. De verzendkosten naar België zijn 11 euro per pakket, naar Duitsland 16,00 euro, naar andere EEG landen is het afhankelijk van het gekozen land.

Afhalen
Let op! Er kan (na online besteld te hebben) ook afgehaald worden in Valkenswaard. ALLEEN NA AFSPRAAK!

Retouren
Aangezien we uitsluitend leveren aan bedrijven is de consumenten wetgeving niet van toepassing. We willen natuurlijk wel dat u de juiste tassen gebruikt. We kunnen daarom, uitsluitend na overleg via email en binnen 3 dagen na levering, verkeerde tassen die in nieuwstaat en absoluut ongebruikt zijn omruilen voor een beter passend model. De koper betaalt in dat geval wel de retourkosten en ook de extra verzendkosten.

Garantie
Op de tassen bieden we 6 maanden garantie. Deze garantie is uitsluitend van toepassing bij normaal gebruik en niet als de verwarmde tassen nat gebruikt worden. Bij vraag naar garantie wordt dit eerst door ons gecontroleerd. Kabels kunnen defect raken door een slecht contact in de auto-sigarettenaansteker-plug. Deze plug reinigen of licht polijsten voor een goede verbinding.

Download the Brochure
Download de Prijslijst