Foodpack Rugtas Uitrekbaar 43x44x22(D)cm, uitrekbaar tot 42cm diepte

147,00

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
Foodpack- Black Exp.
Levertijd:
21 werkdagen

Omschrijving

Foodpack Rugtas Expandable

>> Globaler Standaard-Rugtas van Bezorgdienst Foodora
>> Binnenmaat 43cm x 44cm x 22cm, uittrekbaar tot 42cm diepte
>> Gewicht 2,5kg
>> Ritssluiting rondom
>> Zijtasjes en rugdeel bestaat uit reflekterend materiaal
>> Simpel beplakbaar met reklame folie
>> Hoog draagcomfort incl gordels
 
Zeer hoogwaardige transportrugzak - wereldwijde standaard bij Foodora. De rugzak is gemaakt van waterdicht, zwart zeildoek en is uitgerust met een schuimisolatie van hoge dichtheid. Vooral handig is de uittrekfunctie. Dus je hebt altijd de juiste diepte.
 
Binnenin zorgt een aluminium coating voor minimale warmte-verlies. Dus het eten in de rugzak blijft warm. De zijzakken en het achterste deel zijn gemaakt van reflecterend materiaal, zodat de bestuurder zelfs in het donker gemakkelijk te zien is.

Over Pizzatassen

Over ons:
Pizzatassen.nl, Pizzatassen.be, Pizzatransporttaschen.de, sacchauffant.fr en Pizzatransportbags.com zijn domeinnamen van de Digital Selling Group welke al actief is sinds 1980. Online verkoop wordt door ons al gedaan sinds 1999 toen webshops nog heel bijzonder waren.

Retouren
Aangezien we uitsluitend leveren aan bedrijven is de consumenten wetgeving niet van toepassing. We willen natuurlijk wel dat u de juiste tassen gebruikt. We kunnen daarom, uitsluitend na overleg via email en binnen 3 dagen na levering, verkeerde tassen die in nieuwstaat en absoluut ongebruikt zijn omruilen voor een beter passend model. De koper betaalt in dat geval wel de retourkosten en ook de extra verzendkosten.

Afhalen
Let op! We hebben geen mogelijkheid tot afhalen!

Neem contact met ons op

Mobiel (niet altijd bereikbaar)
0643 97 4117
E-mail (altijd bereikbaar)
info@pizzatassen.nl
Whatsapp
+31 643 97 4117